KREVETY VANNAMEI, VYLOUPANÉ, SYROVÉ, 31/40
- Krevety Vannamei
- vyloupané, syrové
- velikost 31/40
- velikostí krevet bez hlavy se rozumí počet kusů do jedné libry ( 1 libra je cca 0,4kg) - to znamená, že čím menší číslo, tím větší kreveta
- hluboce zamrazené, ochranná glazurace 20 %
- po rozmrazení znovu nezamrazujte. Minimální trvanlivost uvedena na etiketě
- balení 1Kg, čistá hmotnost 800 g
Uvedená cena je za 1kg!
Doručení PO-PÁ - pouze Praha (viz informace k doručení níže)
Minimální hodnota objednávky v našem obchodě: 1000,- Kč vč. DPH
Kategorie: | Krevety - mražené |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Položka byla vyprodána… |
INFORMACE K CENĚ
Uvedená cena je za 1kg!
Minimální hodnota objednávky, kterou lze odeslat, je 1000,- Kč vč. DPH.
INFORMACE K DORUČENÍ
Objednávky akceptujeme pouze s dodací adresou v rámci území hl. m. Prahy! Objednávky s dodací adresou v jiné lokalitě budou stornovány.
- ZÁVÁŽÍME OD PONDĚLÍ DO PÁTKU
Vaše objednávky doručujeme každý den od pondělí do pátku - OBJEDNÁVKA DO 20:00h U VÁS JIŽ NÁSLEDUJÍCÍ PRACOVNÍ DEN
objednávky uskutečněné/odeslané do 20:00h Vám dovezeme již následující pracovní den
Doručení objednávky je ZDARMA.
DETAIL
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: uchovávejte v mrazáku při teplotě -18 °C
- DODAVATEL: Galana NV Vitseweg 109 - 8790 Waregem, Belgie
- ZPŮSOB PRODUKCE SUROVINY: farmový chov Indie / Indonesie / Vietnam
- ZPŮSOB POUŽITÍ: Určeno k tepelnému opracování. Po vyjmutí z obalu nechte pomalu rozmrazovat po do 2,5 hodiny při pokojové teplotě, nebo 12 hodin v ledničce. Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
- SLOŽENÍ: krevety (Panaeus vanamei / Litopenaeus vannamei, Penaeus spp. přesné druhové složení se liší dle šarže, viz originální etiketa) vyloupané, bez hlav 100 %
- OBSAHUJE ALERGENY: korýši
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
- Energie: 258 kJ/ 61 Kcal
- Tuky: <0,1 g z toho nesycené: <0,04 g
- Sacharidy: <0,1 g z toho cukry: <0,5 g
- Bílkoviny: 15 g
- Sůl: 1 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.