KREVETY, VYLOUPANÉ, PŘEDVAŘENÉ, 100/200
- Krevety Vannamei
- vyloupané, předvařené
- velikost 100/200
- velikostí krevet bez hlavy se rozumí počet kusů do jedné libry ( 1 libra je cca 0,4kg) - to znamená, že čím menší číslo, tím větší kreveta
- hluboce zamrazené, ochranná glazurace 20 %
- po rozmrazení znovu nezamrazujte. Minimální trvanlivost uvedena na etiketě
- balení 1Kg, čistá hmotnost 800 g
Uvedená cena je za 1kg!
Doručení PO-PÁ - pouze Praha (viz informace k doručení níže)
Minimální hodnota objednávky v našem obchodě: 1000,- Kč vč. DPH
Kategorie: | Krevety - mražené |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
INFORMACE K CENĚ
Uvedená cena je za 1kg!
Minimální hodnota objednávky, kterou lze odeslat, je 1000,- Kč vč. DPH.
INFORMACE K DORUČENÍ
Objednávky akceptujeme pouze s dodací adresou v rámci území hl. m. Prahy! Objednávky s dodací adresou v jiné lokalitě budou stornovány.
- ZÁVÁŽÍME OD PONDĚLÍ DO PÁTKU
Vaše objednávky doručujeme každý den od pondělí do pátku - OBJEDNÁVKA DO 20:00h U VÁS JIŽ NÁSLEDUJÍCÍ PRACOVNÍ DEN
objednávky uskutečněné/odeslané do 20:00h Vám dovezeme již následující pracovní den
Doručení objednávky je ZDARMA.
DETAIL
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: uchovávejte v mrazáku při teplotě -18 °C
- DODAVATEL : Galana NV Vitseweg 109 - 8790 Waregem, Belgie
- ZPŮSOB PRODUKCE SUROVINY: odloveno ve FAO 51, Indický oceán.
- KATEGORIE LOVNÉHO ZAŘÍZENÍ: vlečné sítě
- ZPŮSOB POUŽITÍ: Určeno k tepelnému opracování. Po vyjmutí z obalu nechte pomalu rozmrazovat po do 2,5 hodiny při pokojové teplotě, nebo 12 hodin v ledničce. Po rozmrazení spotřebujte do 24 hodin
- OBSAHUJE ALERGENY: korýši
- SLOŽENÍ: krevety 80 % (Metapenaeus dobsoni, Solenocera spp, solenocera crassicornis, Metapenaeus monoceros přesné druhové složení se liší dle šarže, viz originální etiketa), voda, sůl, bravivo: E160c, Kyselina: E330, regulátor kyselosti: E500ii
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
- Energie: 376 kJ/ 89 Kcal
- Tuky: 0,9 g z toho nesycené: 0,4 g
- Sacharidy: 0,3 g z toho cukry: <0,1 g
- Bílkoviny: 20 g
- Sůl: 0,7 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.