Ječné kroupy 500g Arax

Informace o produktu: 

  • velmi snadná příprava
  • datum minimální trvanlivosti uvedeno na etiketě 

Uvedená cena je za jeden kus! 

Doručení PO-PÁ - pouze Praha (viz informace k doručení níže)

Minimální hodnota objednávky v našem obchodě: 1000,- Kč vč. DPH

Můžeme doručit do:
30.9.2022
Připraveno k odeslání
Kód: 317009
12,70 Kč / ks 11,04 Kč bez DPH
Kategorie: Luštěniny a obiloviny
Hmotnost: 0.5 kg

INFORMACE K CENĚ

Uvedená cena je za jeden kus! 

Minimální hodnota objednávky, kterou lze odeslat, je 1000,- Kč vč. DPH.

INFORMACE K DORUČENÍ

Objednávky akceptujeme pouze s dodací adresou v rámci území hl. m. Prahy! Objednávky s dodací adresou v jiné lokalitě budou stornovány.

  • ZÁVÁŽÍME OD PONDĚLÍ DO PÁTKU
    Vaše objednávky doručujeme každý den od pondělí do pátku
  • OBJEDNÁVKA DO 20:00h U VÁS JIŽ NÁSLEDUJÍCÍ PRACOVNÍ DEN
    objednávky uskutečněné/odeslané do 20:00h Vám dovezeme již následující pracovní den

Doručení objednávky je ZDARMA.

DETAIL: 

  • DODAVATEL: FOODISH, s.r.o. Pětidomí 177/3, 160 00, Praha 6
  • ZEMĚ PŮVODU: Ukrajina
  • PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: skladujte v suchu při pokojové teplotě a chraňte před světlem 
  • HMOTNOST: 500g
  • ZPŮSOB ÚPRAVY: Před přípravou kroupy propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou, osolte, přidejte kapku oleje a vařte pod poklicí bez míchání. Po 30-40 minutách vaření je zrno křupavé, po 50 minutách měkké a po více jak hodině rozvařené a tedy vhodné do pomazánek a nákypů. Po uvaření necháme 5 minut dojít. Kroupy můžete použít do polévky, salátů, pomazánek nebo je můžete zapékat, podávat jako přílohu či z nich udělat knedlík, karbanátky. 
  • SLOŽENÍ: Ječné kroupy, celá obilná zrna bez slupky z ječmene 100 %
  • OBSAHUJE ALERGENY: obiloviny obsahující lepek

Výživové údaje ve 100 g výrobku:

  • Energie: 1480 kJ/350 Kcal
  • Tuky: 1,8 g z toho nesycené: 0,5 g
  • Sacharidy: 75,8 g z toho cukry: 0,8 g
  • Bílkoviny: 9,2 g
  • Sůl: 0,0 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: