Lesní směs mražená 2500g ARDO
Informace o produktu:
- hluboce zamrazené ovoce
- datum minimální trvanlivosti uvedeno na etiketě
Uvedená cena je za jedno balení!
Doručení PO-PÁ - pouze Praha (viz informace k doručení níže)
Minimální hodnota objednávky v našem obchodě: 1000,- Kč vč. DPH
Kategorie: | Když nechceš rybu |
---|---|
Hmotnost: | 2.5 kg |
INFORMACE K CENĚ
Uvedená cena je za jedno balení!
Minimální hodnota objednávky, kterou lze odeslat, je 1000,- Kč vč. DPH.
INFORMACE K DORUČENÍ
Objednávky akceptujeme pouze s dodací adresou v rámci území hl. m. Prahy! Objednávky s dodací adresou v jiné lokalitě budou stornovány.
- ZÁVÁŽÍME OD PONDĚLÍ DO PÁTKU
Vaše objednávky doručujeme každý den od pondělí do pátku - OBJEDNÁVKA DO 20:00h U VÁS JIŽ NÁSLEDUJÍCÍ PRACOVNÍ DEN
objednávky uskutečněné/odeslané do 20:00h Vám dovezeme již následující pracovní den
Doručení objednávky je ZDARMA.
DETAIL
- DODAVATEL: Ardo N.V., Wezestraat 61, Ardooie, Belgium, 8850
- ZEMĚ PŮVODU: Červený rybíz - Polsko/Dánsko, jahody - Turecko/Maroko/Španělsko/Polsko/Čína/Čile, ostružiny - Srbsko/Polsko/Čile, černý rybíz - Polsko/Dánsko, celé a podrcené maliny - Srbsko/Polsko/Čile, vypěstované borůvky - USA/Kanada/Čile/Argentina. Uvedeno na etiketě
- PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: skladujte při teplotě -18ºC nebo nižší
- HMOTNOST: 2500g
- SLOŽENÍ: Červený rybíz 25 %, jahody 20 %, ostružiny (17,5 %), černý rybíz (15 %), celé a podrcené maliny (15 %), vypěstované borůvky (7,5 %)
- ZPŮSOB POUŽITÍ: Po rozmrazení určeno k přímé spotřebě. Po vyjmutí z obalu nechte pomalu rozmrazovat po 2,5 hodiny při pokojové teplotě, nebo 12 hodin v ledničce. Po rozmrazení znovu nezmrazujte a spotřebujte do 24 hodin
- Obsah alergenů před konzumací vždy zkontrolujte na obalu výrobku
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
- Energie: 155 kJ/ 37 Kcal
- Tuky: 0,2 g z toho nesycené: 0 g
- Sacharidy: 5,6 g z toho cukry: 5,6 g
- Vláknina: 4,6 g
- Bílkoviny: 1 g
- Sůl: 0,01 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.